Karen Damen werkt aan nieuwe plaat: “Deze keer zonder camera’s”

Kristof Ghyselinck
Coach in The Voice Senior, deelneemster aan Liefde voor Muziek, actrice in #LikeMe en vanaf volgende week soapster in Familie. Like it or not, Karen Damen (45) is de komende tijd niet weg te denken van het tv-scherm. En dan werkt ze ook nog eens aan een nieuwe plaat. Drukke tijden dus, maar allemaal onder het toeziende oog van haar man(ager) Antony. “Hij waakt erover dat ik niet weer op alles ‘ja’ zeg”, vertelde Karen aan Story.

Later dit voorjaar ben is Karen te zien in Liefde voor Muziek. “Nummers van andere artiesten op je eigen manier brengen: fantastisch!” Dat brengt haar meteen bij haar volgende muzikale hoofdstuk. “Ik werk overigens ook aan een nieuwe plaat, dit keer zonder camera’s of deadline (VIER volgde Karen bij het totstandkomen van haar eerste solo-album, red.). Pas als ik het gevoel heb dat ik mijn nieuwe liedjes op de wereld mag loslaten, doe ik dat.”

Damen heeft het dus erg druk, want ze staat ook op de set van Familie, #LikeMe en The Voice Senior. “Opdrachten die samenvallen is eigen aan het wereldje. Maar na een sabbatperiode van een half jaar om wat te rusten, zit ik weer vol energie. Nu, drukker dan dit moet het ook niet worden. Antony heeft me al gewaarschuwd dat ik moet opletten om weer niet op alles ‘ja’ te zeggen. Anders lig ik binnen een paar maanden weer in de lappenmand.”
5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Toran Korshnah

  Is gewoon een (h)eerlijke vrouw. Vind haar eerste soloCD ook goed.

 • Patrick Van Bogaert

  We kijken er naar uit vind je eerste cd super

 • Luc Cleynhens

  Moet die oordelen over mensen met een zangstem ?????? 'tis niet dat je liedjes kun neurien bij K3 dat je kunt zingen hé !!!!

 • Annemie Declerck

  Daar zit echt niemand op te wachten....

 • Mathieu Neyens

  Tja, je mag best trots zijn op de taal van de streek waar je bent geboren, wil je op de tv, dan spreek je ABN, sorry dat kun je niet. Mooie carrière met k3, echt prachtige kinderliedjes, zingen voor het grote publiek, niet doen, kun je niet. Wat krijgen we nu?? mensen beoordelen in de voice senior? Dat zijn meestal mensen die schitterend kunnen zingen, met een prachtige stem.....en die gaat Karen Damen beoordelen, allee zeg, waar gaat het niveau naartoe alstublieft zeg !!! Op naar de zomer!