Kanye West na een jaar afwezigheid terug op het podium

Kanye West
EPA Kanye West
Kanye West heeft gisteravond zijn comeback op het podium gemaakt. Na een jaar afwezigheid stond de 40-jarige rapper op de bühne voor een gastoptreden bij het concert van Kid Cudi in Chicago. 

 Kanye verraste het aanwezige publiek door samen met Cudi het nummer Father Stretch my Hands Pt 1. ten gehore te brengen.

De laatste keer dat West op het podium stond was november vorig jaar. De man van Kim Kardashian zat toen midden in zijn Saint Pablo Tour. Deze zegde hij echter af nadat hij op de psychiatrische afdeling van het UCLA-ziekenhuis terecht was gekomen door zenuwinzinking.

Het gaat inmiddels weer goed met Kanye. De rapper zou werken aan een nieuw album waarmee hij in 2018 weer op tournee wil gaan.

#cudi × #ye #kanyewest #kidcudi #goodmusic #rocnation #brotherlylove #hiphop #chicago #rap

Een foto die is geplaatst door SulemanSteele (@suleman_steele) op
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Marco Tersago

  Boe! Dat was het beste jaar voor de muziekwereld.

 • Kurt Laes

  Heeft hij zijn pillen braaf geslikt of gaat hij weer zot worden?

 • Pim Pauwels

  Dat word weer meer show dan muziek!

 • Anne Jacobs

  Centjes nodig Kanye?