Justin Bieber breekt record Elvis Presley met nieuw album

Justin Bieber kan een nieuw record op zijn naam schrijven.
EPA Justin Bieber kan een nieuw record op zijn naam schrijven.
Justin Bieber (25) heeft met zijn nieuwe album ‘Changes’ de hoogste notering in de Top 200 van Billboard bereikt. Het is de zevende keer dat een plaat van Bieber op de nummer één in de lijst staat.

Daarmee is Bieber de jongste solo-artiest ooit die met zeven platen de albumlijst heeft aangevoerd. Hij verbreekt daarmee het record van Elvis Presley, die 26 was toen zijn zevende album op nummer één terechtkwam. Na de topnotering van ‘Blue Hawaii’ in 1961 wist Elvis met nog drie platen op de hoogste positie te raken.

‘Changes’ is het eerste album van Bieber in ruim vier jaar. Zijn vorige plaat, ‘Purpose’, stond in december van 2015 op nummer één. Ook ‘Believe: Accoustic’ (2013), ‘Believe’ (2012), ‘Under The Mistletoe’ (2011), ‘Never Say Never’ (2011) en ‘My World 2.0' (2010) haalden die notering.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.