Jon Bon Jovi schrijft liedje met fans tijdens quarantaine

EPA
Jon Bon Jovi (58) heeft een opdracht voor fans die op zoek zijn naar wat afleiding tijdens de lockdown. De Bon Jovi-frontman vraagt op Instagram om input voor een nieuw nummer dat hij aan het schrijven is. De muzikant heeft het eerste deel van het liedje ‘Do What You Can’ al klaar.

De zanger kreeg het idee toen hij eerder deze week de handen uit de mouwen stak in zijn JBJ Soul Kitchen, een restaurant in New Jersey waar gasten niet hoeven te betalen, maar wel een donatie mogen doen. Zijn stichting houdt drie zo’n restaurants draaiende. Sinds de uitbraak van het coronavirus, geven de zaken maaltijden weg aan minderbedeelden.

Jon deelde dit weekend een foto waarop hij aan het afwassen is in de keuken van een van de restaurants. Daarbij schreef hij: "Als je niet kan doen wat je doet, doe dan wat je kan." Daarop is het nummer ‘Do What You Can’ gebaseerd. 

Zondag vroeg de zanger zijn fans om hun bijdrage. "We gaan door moeilijke tijden, maar we moeten het samen doen. Ik heb het eerste couplet en het refrein geschreven. Schijf een volgend couplet! Laten we jullie verhaal vertellen.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.