Joling, Froger en co in het goud voor 15 jaar Toppers

De Toppers hebben de ArenA in Amsterdam vanavond weer veranderd in een kolkend feest. Voor het vijftiende jaar op rij pakken de Nederlandse supersterren groots uit, en dat kan ook dit jaar alleen maar op één manier: met veel kleur en veel glitter en glamour.

René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Jan Smit vieren hun kristallen jubileum met twee Toppers in Concert-shows, waar in totaal 130.000 mensen op afkomen. Deze avond is het eerste concert, zaterdag het tweede. Voor de jubileumeditie is het thema Happy Birthday Party uitgekozen. Uiteraard gaat dit gepaard met weer een aantal flamboyante pakken maar ook het publiek deint in stijl mee. De dresscode is rood voor de tweede ring, wit voor de eerste en het veld is blauw gekleurd.

De mannen begonnen het concert in het goud maar later in de show komt er ook nog een extra bijzonder kostuum langs. Vanwege de 350e sterfdag van Rembrandt dragen de zangers pakken met delen van de Nachtwacht. Wanneer het viertal naast elkaar staat, is het volledige schilderij te zien.

Net als voorgaande edities worden Froger, Joling, Smit en Van der Boom ook dit jaar door gastartiesten vergezeld. Zo beklimmen onder meer Snollebollekes, OG3NE en Re-Play het podium.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.