John Terra krijgt Golden Lifetime Award

GMA
Geflankeerd door ontdekkingen Lisa del Bo, Amaryllis Temmerman en zijn vrouw Simone mocht John Terra de Golden Lifetime Award in ontvangst nemen, zeg maar de Oscar van het Nederlandstalige lied. Het was al de vijftiende keer dat de Award werd uitgereikt. Onder meer Eddy Wally, Will Tura, Willy Sommers en Paul Severs gingen hem voor.

“Ik ben heel vereerd”, zegt Terra die de prijs in ontvangst mocht nemen in de Gasthuiskapel in Aarschot. “Tot vandaag had ik geen band met Aarschot maar dat is nu veranderd. Deze avond ga ik de rest van mijn leven koesteren!” Terra maakte in zijn leven meermaals een comeback. Hij is ook als artiest moeilijk te strikken. “Maar ik denk dat hij stiekem hard-to-get speelt”, lacht Amaryllis.

Naast Terra werd ook Jacques Raymond voor zijn hele carrière en Johan ‘Concerto voor Natacha’ Stolz postuum gehuldigd. Voor de aanwezigen zong John Terra ook nog zijn jaren tachtig hit ‘De dag dat het zonlicht niet meer scheen.’
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Draps Pierre

    deze rubriek was toch "muziek"...