Joe viert 50 jaar Woodstock met digitale radiozender

Joe Woodstock
Joe Joe Woodstock
Van 15 tot en met 18 augustus 1969 werd het muziekfestival Woodstock gehouden. Om de 50ste verjaardag van dat legendarische evenement te vieren, lanceert Joe een nieuwe digitale radiozender die alleen muziek uit de jaren ‘60 zal draaien: Joe Woodstock.

Joe Woodstock werd vandaag tijdens de avondspits gelanceerd bij Leen Demaré. Gust De Coster - die samen met Rudolf Hecke regelmatig te horen zal zijn op de nieuwe zender met interessante weetjes - kwam langs om het officiële startschot te geven. Naast Joe Woodstock organiseert Joe ook elke woensdag van 16.00 tot 19.00 uur ‘Woodstock Wednesday’, waarbij Leen Demaré enkele Woodstock-artiesten in de spotlights zal zetten. Het is aan de luisteraars om via joe.be te kiezen welke artiesten dat zijn.

Joe Woodstock is heel deze zomer te beluisteren via joe.be en in de Joe-app.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • FRANK WILLEMS

    Zou men niet beter dit uitzenden op de FM band als eer voor de eerste die dit maakte zonder kilo watt PA , podium is ter plaatse gelast de mixer van de PA zat in de back stage onder het podium alles live zonder digitale rommel dit is nog steeds het originele echte festival

  • Benoit Achten

    Daar draaien ze toch normaal geen "Woodstock-muziek"??????