Jo Vally gaat acteren in zijn eigen show

Jo Vally
Florian Van Eenoo photonews Jo Vally
Zanger Jo Vally (61) probeert iets nieuws uit en gaat acteren in een eigen theatershow. Hij schreef zelf het scènario voor de voorstelling, die ‘Mijn levenswerk’ gaat heten.

“Als je zo lang als ik in het vak zit, kan je twee dingen doen: nog eens exact hetzelfde rondje door Vlaanderen maken, of het over een compleet andere boeg gooien. Dat laatste lijkt me interessanter voor iedereen”, zegt hij in het Nieuwsblad. “Ik wilde niet nog eens mijn hits van vroeger afhaspelen, aangevuld met nieuw materiaal.”

De muziek van zijn volgende album, dat dit najaar in de rekken ligt, zal  in de show verwerkt worden. Daarnaast zal er veel dialoog zijn tussen Jo en  zijn muzikanten. In maart begint hij met het proefdraaien van de show. 
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • branda van den berg

    Schoenmaker blijf bij uw leest

  • Gilbert Rodts

    Je moet toch wat doen om een inkomen te hebben he .