Jean-Marie Dedecker wordt West-Vlaamse pinguïn in musical ‘Madagascar’

De vier 'pinguïns'
Music Hall De vier 'pinguïns'
Het is eens iets anders dan politiek. Jean-Marie Dedecker (67) is binnenkort te horen in de nieuwe musical ‘Madagascar’. Hij spreekt het stemmetje van een van de West-Vlaamse pinguïns in, net zoals Gunter Lamoot (49), Lieven Scheire (38) en Dominique Persoone (51).  

Van februari tot maart kan je de nieuwe musical ‘Madagascar’ gaan bekijken, gebaseerd op de gelijknamige animatiefilm. Daarin mogen uiteraard ook de pinguïns niet ontbreken, die in de musical een West-Vlaams tintje krijgen. Politicus Jean-Marie Dedecker speelt paranoïde, knorrige pinguïnleider skipper, chocolatier Dominique Persoone vertolkt de gestoorde en gewelddadige pinguïn Rico. De lieflijke, jongste pingüin Soldaat wordt onder handen genomen door stand-upcomedian Gunter Lamoot, en uitvinder Kowalski zal gespeeld worden door Lieven Scheire. Geen West-Vlaming, maar dat accent kreeg hij naar verluidt moeiteloos onder de knie. De vier zullen niet zelf op de scène gaan staan, maar vervangen worden door een pop, die voorzien werd van de vooraf opgenomen stemmen. 

Tickets & info ‘Madagascar, de Musical’: www.musichall.be
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.