James Cooke brengt ‘Pocahontas’-musical naar Vlaanderen

Uitgezonderd. brengt de 'Pocahontas'-musical van Disney.
Disney Uitgezonderd. brengt de 'Pocahontas'-musical van Disney.
Na het succesvolle ‘Aladdin’ brengt theaterhuis Uitgezonderd., van James Cooke, een nieuwe familiemusical naar Vlaanderen. Tijdens de paasvakantie van 2020 vertellen Indiaanse klanken het waargebeurde verhaal van ‘Pocahontas’ en haar stam die geconfronteerd wordt met de Engelse ontdekkingsreiziger John Smith en zijn schip vol gelukzoekers. 

Om dit alles tot een goed einde te brengen doet Uitgezonderd. opnieuw beroep op hetzelfde creatieve team als bij ‘Aladdin’: Tijl Dauwe (script), Sam Verhoeven (muziek) en Jaak Lema (regie). 

Op wie de hoofdrollen zullen vertolken is het nog even wachten, maar James laat alvast weten dat hij ook nu op zoek gaat naar zijn Pocahontas. “Dit is geen evidente rol om in te vullen. Je moet als actrice meer dan een doorsnee Disney prinses kunnen neerzetten én het visuele plaatje moet ook nog kloppen. Dit wordt een moeilijke zoektocht”. 

'Pocahontas', de musical
Uitgezonderd 'Pocahontas', de musical
James Cooke gaat op zoek naar Pocahontas.
Kristof Ghyselinck James Cooke gaat op zoek naar Pocahontas.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.