INTERVIEW. Slash: "Guns N' Roses was vandaag de dag nooit doorgebroken"

Slash feat. Myles Kennedy & the Conspirators
Gene Kirkland Slash feat. Myles Kennedy & the Conspirators
In de pauze van de Guns N' Roses-reünie komt de iconische gitarist Slash (53) met het derde album van zijn band The Conspirators. En hij heeft nieuws over Guns N' Roses: "We willen absoluut nieuwe muziek gaan opnemen."

Met gefronste wenkbrauwen tuurt Slash naar zijn mobiele telefoon. "Where are my fucking kids?'' mompelt hij tegen het scherm. Daarna tegen zijn gast: "Mijn zoons zijn met z'n tweeën op stap in Amsterdam. De jongste is 14, zijn broer 15. Ik moet ze vertrouwen. Denk ik." Een berichtje komt binnen. "Hmm... de spelling is in elk geval in orde. Dat lijkt me een geruststellend teken."

Je hebt 13% van dit artikel gelezen
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Amber Habex

    ik hoop dat er na 10 jaar en nieuwe plaat uit komt

  • Steven Vanden Broeck

    Eén ding staat vast, als je vandaag opnames van hun optredens bekijkt uit de jaren '80 en '90 dan blijkt dat die zo slecht waren dat het bijna onvoorstelbaar is dat ze zo groot geworden zijn. Sommige optredens zijn bijna zo erg als de Sex Pistols maar die hadden er tenminste een goede redden voor.