IN BEELD. K3 neemt videoclip nieuwe zomersingle op

K3
Studio 100 K3
Hanne (25), Klaasje (24) en Marthe (22) van K3 hebben vandaag in Torgny in de Belgische provincie Luxemburg, de videoclip van hun nieuwe zomersingle opgenomen. 

‘Jij bent mijn Gigi’ heet de nieuwe single van K3. Volgens de meisjes gaat het nummer over een jongen die verliefd is op een meisje: “Elke zomeravond zingt hij onder haar raam een liefdesliedje en hoopt zo haar hart te winnen. Hij is dus een hedendaagse Romeo, een verliefde Don Juan, een prettig gestoorde, jonge Gigi l’ Amoroso, die door middel van een serenade zijn meisje wil vertellen hoeveel hij van haar houdt. Net zoals in alle klassieke verhalen zijn alle meisjes verliefd op hem en willen alle jongens zijn beste vriend zijn. Hoewel Gigi enkel oog heeft voor dat ene meisje, viert de hele stad feest als hij weer aan het zingen gaat!”

De opnames van de videoclip vonden vandaag plaats in Torgny, in de Belgische provincie Luxemburg, de meest zuidelijke plaats van België. De single komt uit op 5 juni, de clip is twee dagen later te bekijken. 

K3
Studio 100 K3
K3
Studio 100 K3
K3
Studio 100 K3Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.