Ho ho ho Sasha & Davy schrijven kerstnummers aan het zwembad

RV
Terwijl het nog volop zomert, zitten Sasha & Davy al volledig in winterse sferen. Het zingende koppel heeft er een goede reden voor, want in november brengt het een eerste kerstalbum uit. 

Daarop zullen allemaal kerstklassiekers te horen zijn die in een Sasha & Davy-jasje worden gestoken. "Volgende maand duiken we de studio in, maar nu al zijn we onze favoriete kerstsongs aan het selecteren. En om dat te doen bij dertig graden en meer, is best wel bijzonder." Maar warme temperaturen of niet: voor de twee is deze kerstplaat een droom die uitkomt. "Nochtans houden we niet van de koude van de winter, maar wel van de gezelligheid met familie, haardvuur én kaarsjes. Al zullen we dit jaar met de kerstperiode wat minder thuis zijn omdat we veel concerten gaan geven." Voor het zover is, kijken Sasha & Davy nog uit naar de Radio 2 Zomerhit, want ze zijn genomineerd in de categorie Beste Groep. "Onze eerste nominatie ooit, dus we zijn superblij. Maar of we de trofee ook meenemen naar huis? Dat weten we pas op 18 augustus." 
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • dirk claeys

    Mooi,gewoon verder slijmen in coverland vlaanderen!

  • Christof Desmedt

    Alles voor de publiciteit!