Het 'Sportpladijs' gemist? Eén zendt de show uit op oudejaarsavond

Florian Van Eenoo photonews
Ben jij een van die mensen die geen tickets kon bemachtigen voor de 'Throwback Thursday'-concerten in het 'Sportpladijs'? Dan heeft de VRT goed nieuws voor jou: op oudejaarsavond zal Eén de complete show uitzenden.

De concerten, die naar aanleiding van de 20ste verjaardag van Ketnet georganiseerd werden, zijn een groot succes. Duizenden ex-jongeren zongen uit volle borst mee met W817, Spring en Samson en Gert. Eén heeft dan ook beslist om nu dinsdag de show te capteren, om hem dan op 31 december uit te zenden. 

"We wisten wel dat Ketnet een rol heeft gespeeld in het leven van de twintigers van vandaag", legt netmanager Maarten Janssen uit op VRT NWS. "Maar dat Ketnet zó in hun hart zit, dat heeft ons heel erg verrast en geraakt. Door hén is onze twintigste verjaardag een feest geworden dat al onze verwachtingen overtroffen heeft en dat we niet snel zullen vergeten."
6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • eric debanne

  Zender zeker zappen dan !!! Wanneer ga die arrogant pipo volwassen worden ? Zou beter zijn personeel correct betalen De zakkenvuller

 • Hans Hoppe

  Sportpladijs gemist ? Acht u gelukkig en weze blij. Er zijn dan toch nog mensen die normaal volwassen worden en de kinderonnozelheid achter zich kunnen laten en volwassen genoeg geworden zijn om neen te zeggen tegen de commercie die bepaalden nog veel rijker moet maken.

 • Pat Madou

  Toch niet die samson zot op oudejaarsavond, geef dan maar terug Geert Hoste .

 • Alfons Verbist

  Eens te meer moeten we ons amusement op oudejaarsavond op andere zenders zoeken

 • Gravis Frederic

  Niks anders om uit te zenden?