Het Schlagerfestival voegt Christoff toe aan line-up van jubileumeditie

Ymke Dirikx
Het Schlagerfestival heeft na Raymond van het Groenewoud een tweede grote naam kunnen strikken voor de jubileumeditie van het festival. De organisatie maakte zonet bekend dat ook Christoff van de partij zal zijn. “Deze jubileumeditie wil ik voor geen geld ter wereld missen”, aldus de populaire charmezanger.

De schlagerkoning gaf dit jaar verstek wegens de drukte rond zijn internationaal succesvolle KLUBBB3-project. “Christoff is één van de smaakmakers op ons festival, dus we zijn blij dat we hem volgend jaar op ons verjaardagsfeest opnieuw mogen verwelkomen. Iedereen zal opnieuw kunnen meezingen met zijn vele hits. Met Christoff erbij weet je dat de komende editie weer een topfeestje wordt”, klinkt het bij de organisatie.

Naar aanleiding van de 15de verjaardag in 2020 trakteerde Het Schlagerfestival Christoff op een fruitige verjaardagstaart. Wie tickets koopt voor aanstaande dinsdag 30 april, wordt ook door de organisatoren getrakteerd, zij het niet op taart, maar wel op een vroegboekkorting. Ook voor groepen zijn er speciale voorwaarden. Meer informatie vind je op www.schlagerfestival.be. Het Schlagerfestival vindt op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 maart 2020 plaats in de Ethias Arena in Hasselt. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.