Het perfecte duet? Ed Sheeran strikt Beyoncé voor nummer

Ed Sheeran wist Beyoncé te strikken voor een duet.
Photonews Ed Sheeran wist Beyoncé te strikken voor een duet.
Ed Sheeran lanceerde vannacht een nieuwe versie van zijn hit 'Perfect'. Daarop is ook niemand minder dan Beyoncé te horen, zo kondigde de zanger op Instagram aan.

"Ik heb Beyoncé gestrikt voor een duet-versie van Perfect", schreef Ed Sheeran gisterenmiddag  op Instagram bij een foto van de singlehoes. De ballad is afkomstig van Eds succesalbum '÷' en is momenteel in de originele versie al in grote delen van de wereld een hit.

Sheeran gaf de remake de titel 'Perfect Duet (with Beyoncé)' mee. Het perfecte duet? Oordeel vooral zelf:

Got Beyoncé to duet with me on Perfect, comes out today at 7pm ET / 4pm PT / midnight GMT x

Een foto die is geplaatst door Ed Sheeran (@teddysphotos) op

Zo klikt 'Perfect' overigens als Ed Sheeran het alleen zingt.




1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Anita Aerts

    veel mooier alleen gezongen door Ed.