Het eerste coronanummer is een feit: MNM komt met ‘Blijf In Uw Kot’-remix van Maggie De Block

"Blijf in uw kot", klinkt de remix.
MNM "Blijf in uw kot", klinkt de remix.
“Blijf in uw kot”, met die iconische uitspraak probeerde Minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open Vld) de Vlaming te overtuigen om thuis te blijven. “Ik meen het”, voegde ze er nog aan toe. Hoe goed ze het ook bedoelde, er wordt nogal mee gelachen.

Het coronavirus blijft een grote dreiging die ons allemaal boven het hoofd hangt. ‘Als je er niet mee kan lachen, moet je er wel mee huilen’, zal men gedacht hebben. En dus kozen ze voor de eerste optie. Radiozender MNM kwam intussen al met de eerste ‘Maggie De Block Remix’, getiteld ‘Blijf In Uw Kot’. Die werd uitgezonden in De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow. Daarin worden de uitspraken van de minister onder muziek gezet en bewerkt zodat het net een liedje lijkt. Het eerste coronanummer is dus een feit.
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • GEENS RUDIGER

    Dit zou op nr 1 in de ultratop mogen. Top MNM. !!!

  • geert braek

    idd, want met wat de politiek aan belastingen kost en de burger betaald, zitten de meesten in een kot...