Henri PFR komt naar Winterpret in Brussel

Henri PFR komt op 19 december naar Brussel.
RV Henri PFR komt op 19 december naar Brussel.
Nadat Henri PFR afgelopen zomer op verschillende binnen- en buitenlandse festivals stond - waaronder Tomorrowland, Pukkelpop, Les Ardentes, Lollapalooza Paris, etc - zal hij op 19 december te zien zijn op de Grote Markt van Brussel.

Ter gelegenheid van Winterpret, en na het overweldigende succes van vorig jaar, organiseert de stad Brussel dit jaar opnieuw een gratis muziekevenement. Henri PFR zal op 19 december om 20 uur vanop het balkon van het Stadhuis alles in vuur en vlam zetten met zijn aanstekelijke hits. Vóór zijn set kan je de Franse artiest Petit Biscuit aan het werk zien.

Wie niet in Brussel aanwezig kan zijn, kan terecht op de Facebookpagina van Henri PFR. Daar zal een livestream te zien zijn.

Henri PFR
RV Henri PFRReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.