Hartpatiënt en winnaar van Eurosong 2017 Salvador Sobral is onherkenbaar veranderd

Salvador Sobral
AP Salvador Sobral
In 2017 won de Portugees Salvador Sobral (28) met zijn nummer 'Amar pelos dois' het Eurovisiesongfestival in Oekraïne. Hij was een zware hartpatiënt, maar ondertussen gaat het veel beter met hem. "Ik heb de pagina omgeslagen."

Salvador Sobral, de winnaar van het Eurovisiesongfestival 2017, lijkt vandaag wel een ander persoon. Na een succesvolle harttransplantatie in december 2017 is zijn hele look veranderd. Hij heeft kort haar, liet zijn baard groeien en is duidelijk wat kilootjes aangekomen.

Salvador Sobral
Euronews Salvador Sobral

Sobral staat sinds kort opnieuw op het podium omdat zijn tweede album binnenkort uitkomt. In een interview voor Euronews legt hij uit dat zijn nieuwe look een manier was om "de bladzijde om te slaan". "Het past bij mij, ik ben anders, mijn lange haar is verleden tijd, dus ik voel me koeler en lichtvoetiger", voegde hij eraan toe.

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Salvador Sobral
Photonews/Euronews Salvador Sobral3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Stefanie-Elisabeth Mortier

    Ik weet niet hoe het komt maar als ik dit lied van hem hoor moet ik denken aan La Vie En Rose van Edith Piaf... Miss heeft hij daar zijn inspiratoe gehaald geen idee maar kan het niet helpen...

  • Syl Hassler

    Was een prachtig lied De ene vindt groen mooi de andere geel welke kleur is dan het mooiste ?

  • WILLY ZACHEL

    Trok op niks dat lied onterechte winnaar