Hanne van K3: "De eerste make-over mislukte helemaal"

ANP/Robin van Lonkhuijsen
Je herinnert je vast wel nog de scène uit K3 zoekt K3 waarbij de finalistes een andere haarkleur aangemeten kregen, om te bepalen of ze 'de rosse, blonde of zwarte' van het trio zouden worden. En blijkbaar liep dat bij Hanne niet helemaal zoals gepland.

Hanne heeft onthuld dat de eerste haarkleuring helemaal fout liep. "Wij zaten allemaal geblinddoekt, want we mochten zelf nog niet zien welke kleur we kregen", vertelt ze. "Ik herinner me nog dat ik uiteindelijk helemaal alleen achterbleef en Kristel plots zacht over mijn armen wreef en heel voorzichtig zei: Hanne, het ziet er echt niet slecht uit, maar we gaan bij jou de kleuring toch eens overdoen." Achteraf heeft ze dan een foto gezien van hoe de eerste kleurpoging eruit zag. "Mijn haar had een kreeftachtige oranje kleur, nog veel erger dan het fluo-oranje dat Karen in het begin van K3 had."

De fout werd gelukkig snel rechtgezet en de bewuste foto hebben we nooit gezien, maar een beetje Photoshop doet ons vermoeden dat het er ongeveer zo heeft uitgezien als op de foto hieronder. En eerlijk, de knappe jongedame zou er nog mee wegkomen ook.

Photo News