Guns N' Roses verlengt tournee met acht extra shows in de VS

De ‘Not in This Lifetime Tour’ van Guns N' Roses wordt verlengd. De rockband heeft acht nieuwe shows in de Verenigde Staten aan de tournee toegevoegd. Dat meldt het muziektijdschrift Rolling Stone.

Het eerste nieuwe concert vindt plaats op 25 september in Charlotte, North-Carolina. Daarna worden nog onder meer Jacksonville (Florida), Lincoln (Nebraska) en Salt Lake City (Utah) aangedaan. Tussendoor staat de band ook nog op verschillende festivals in Louisville (Kentucky) en New Orleans (Louisiana). Deze optredens zijn geen onderdeel van de tournee.

De ‘Not in This Lifetime Tour’ sluit af met twee optredens in Las Vegas, Nevada. Op 1 en 2 november staan zanger Axl Rose, gitarist Slash en de overige bandleden in het Colosseum in Caesar's Palace.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • MARTINE DE CUYPER

    Dat is een foto van Slash feat. Myles Kennedy and the Conspirators in plaats van Guns 'n Roses, just for your interest