Guns N' Roses moet show noodgedwongen stopzetten: “Axl Rose is erg ziek”

De Amerikaanse rockband Guns N' Roses heeft een concert vroegtijdig moeten beëindigen nadat Axl Rose ziek was geworden.
EPA De Amerikaanse rockband Guns N' Roses heeft een concert vroegtijdig moeten beëindigen nadat Axl Rose ziek was geworden.
De Amerikaanse rockband Guns N' Roses heeft gisteren een concert in Abu Dhabi vroegtijdig moeten beëindigen nadat frontman Axl Rose ernstig ziek was geworden.

De 56-jarige zanger voelde zich naar eigen zeggen al de hele dag niet goed, maar probeerde voor zijn fans toch nog enigszins een show op te voeren. "Ik lag aan het infuus, want ik werd vandaag nogal ziek. Ik heb de afgelopen vijf uur moeten overgeven", zei Axl op het podium tegen het publiek. "Maar in plaats van ermee te kappen, gaan we toch proberen om jullie de best mogelijke show te geven!"

De band speelde uiteindelijk nog 20 van de 28 nummers die het normaal speelt, voordat Axl echt te ziek was om nog verder te gaan. Gitarist Slash bedankte na afloop het publiek voor zijn steun. "Abu Dhabi, jullie waren geweldig vanavond! Axl is erg ziek, maar jullie bleven hem steunen. Bedankt daarvoor!"

Guns N' Roses is bezig met de tournee ‘Not In This Lifetime’ en wordt donderdag verwacht in Johannesburg in Zuid-Afrika. Het is nog niet duidelijk of die show zal doorgaan.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Amber Habex

    20 liedjes is meer dan de meeste bands tegenwoordig in een set steken. Hopelijk is alles nu beter met Axl.