Fans Beyoncé hacken Wikipediapagina Beck

PHOTO_NEWS
Op sociale media dachten veel kijkers dat Kanye West aan het dollen was toen hij aanstalten maakte om de speech van Beck te onderbreken. Maar na afloop van de uitreikingsceremonie maakte West duidelijk dat het hem menens was. Hij vond dat Beyoncé de Grammy voor beste album had moeten winnen en dat Beck zijn award aan haar had moeten geven. En Kanye stond duidelijk niet alleen. Even later bleek dat de Wikipediapagina van Beck gehackt werd door fans van de zangeres.

"Als die van de Grammy's echte artiesten willen, en ze willen dat we terugkomen, dan moeten ze ophouden ermee te rammelen. We spelen dit spel niet meer mee. En Beck moet het ware kunstenaarsschap erkennen en had zijn award aan Beyoncé moeten geven", verklaarde West voor de camera van E!-news.

Niet lang nadat de rapper zijn zegje deed, bleek dat er gerommeld was met Becks Wikipediapagina. Of Kanye West zelf een vinger in de pap had is onduidelijk, maar de fans van de zangeres hadden duidelijk dezelfde mening. Op de pagina stond te lezen dat Beck de 'dief van de award' is en dat die award toebehoort aan "Beyoncé Knowles, the Queen of the World".