Gorillaz terug met nieuwe muziek en nieuw concept 'Song Machine’

Gorillaz zijn terug met 'Song Machine'.
Warner Music Gorillaz zijn terug met 'Song Machine'.
Gorillaz komen naar een scherm in uw buurt met hun nieuwste muziekconcept ‘Song Machine’. Vanaf nu brengen 2D, Murdoc, Noodle en Russel nieuwe muziek uit in afleveringen die ze lossen als en wanneer ze nieuw materiaal hebben. De eerste aflevering, ‘Momentary Bliss ft slowthai and Slaves’,  kwam vandaag uit.

Voor het eerste seizoen van ‘Song Machine’ verzamelden Gorillaz heel wat toptalenten, die samen met hen nieuwe nummers kwamen opnemen in een live-studio. “Dit is een hele nieuwe manier om te doen wat wij doen”, aldus drummer Russel. “De wereld beweegt tegenwoordig sneller, dus we moeten iedereen een stapje voor blijven. We hebben er geen idee van wie als volgende de studio zal binnenwandelen...” 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.