Geëmotioneerde Ariana Grande neemt Woman of the Year-award in ontvangst

Ariana Grande op het jaarlijkse Bilboards Women in Entertainment-gala in New York op 6 december 2018.
AFP Ariana Grande op het jaarlijkse Bilboards Women in Entertainment-gala in New York op 6 december 2018.
Een geëmotioneerde Ariana Grande (25) heeft donderdagavond de Woman of the Year-award in ontvangst genomen. Vorige maand was al bekend geworden dat ze die eer zou krijgen tijdens het Bilboards Women in Entertainment-gala.

“Ik vind het interessant dat dit een van de beste jaren uit mijn carrière was, en het slechtste uit mijn leven”, zei de zangeres, die haar tranen leek weg te slikken. In september overleed haar ex, rapper Mac Miller, aan een overdosis. Ook hield haar verloving met Pete Davidson maar enkele maanden stand en maakte ze bekend te lijden aan PTSS (Post Traumatische Stressstoornis) als gevolg van de bomaanslag na haar concert in Manchester. “Veel mensen kijken naar de positie waar ik nu inzit als artiest en denken: zij heeft het echt voor elkaar, ze zit er bovenop. En dat is ook zo, maar in mijn persoonlijke leven heb ik geen idee waar ik mee bezig ben.”

De zangeres deelde op het podium een boodschap aan haar fans. “Dit is een erg verwarrende tijd geweest, en ik wil hier zeggen dat als je iemand bent voor wie de toekomst onduidelijk lijkt, dat je daar niet alleen in bent.” Ariana sprak hoop voor zichzelf uit voor de toekomst. “Ik kijk ernaar uit om de liefde en vergeving die ik in het verleden zo makkelijk aan mannen gaf, dit komende jaar aan mezelf te geven.”

Ariana Grande op het jaarlijkse Bilboards Women in Entertainment-gala in New York op 6 december 2018.
AFP Ariana Grande op het jaarlijkse Bilboards Women in Entertainment-gala in New York op 6 december 2018.3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Bart Meers

    echter vrouw is een vrouw zonder hoge hakken en barbie outfit!

  • Jeroen Van Simaeys

    'Woman' of the year, niet 'women'. Spelling is moeilijk...

  • Thierry Vansweevelt

    Ongelofelijk. Een popsterretje dat constant vloekt in haae muziek. Ik mag veel woorden hier niet eens quoteren denk ik of ik word gerapporteerd. Haar muziek wordt doorgaans ook gebruikt in volwassen filmpjes, heb ik van horen zeggen.