Franse rocker Dick Rivers (74) overleden

AFP
De Franse rocker Dick Rivers, echte naam Hervé Forneri, is op zijn 74ste verjaardag overleden. Dat heeft zijn manager Denis Sabouret vandaag aangekondigd op Twitter.

"Met grote droefheid deel ik jullie mee dat Dick Rivers deze nacht aan kanker is gestorven. Onze zeer liefdevolle gedachten gaan naar zijn vrouw Babette en naar zijn hele familie", luidt de tweet van zijn manager.

Dick Rivers trad sinds de jaren zestig op, en liet Frankrijk kennis maken met rockmuziek. Eerst als lid van de band Les Chats Sauvages met wie hij meer dan 100 songs opnam, later als soloartiest. Hij nam 33 studioalbums en drie livealbums op. Hij scoorde onder meer hits met "Baby John", "Tu N'es Plus La", en "Rien Que Toi" .

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.
Photo News2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • irene van impe

    Ja goede herinneringen : the golden sixties : eerst Johnny en nu Dick. RIP.

  • Berly De Cock

    Weer een stukje jeugd weg...