Zomerbar Rock Werchter kondigt nieuwe concerten aan: Stan Van Samang en Brihang komen langs

Zomerbar Rock Werchter
Kim Aerts Zomerbar Rock Werchter
Goed nieuws voor wie graag een concertje gaat meepikken in de Rock Werchter zomerbar. De organisatie kondigde vandaag enkele nieuwe shows aan. 

Selah Sue heeft gisteren de ‘Rock Werchter for Live 2020' zomerbar geopend met twee sets. Gisteren ging er een nieuwe reeks zomerbarconcerten in verkoop. Meteen uitverkocht: 3 shows van Niels Destadsbader, 3 van Arno, en shows van Black Box Revelation, Portland, Equal Idiots, Mama’s Jasje, Compact Disk Dummies en Het Zesde Metaal. 

Vandaag worden er nog een aantal nieuwe concerten toegevoegd aan de reeks. Stan Van Samang speelt een thuismatch op maandag 20 juli. Brihang komt op zaterdag 25 juli in de namiddag naar de zomerbar. Zou het toeval zijn dat streekgenoten Het Zesde Metaal het avondconcert voor hun rekening nemen die dag? De Mens is er op donderdag 23 juli. Compact Disk Dummies spelen een extra show op zaterdag 18 juli. 

De ticketverkoop van deze nieuwe reeks zomerbarconcerten start op maandag 6 juli om 10u via proximusgoformusic.be en ticketmaster.be. De opbrengsten van de zomerbarconcerten en diverse andere initiatieven worden door Rock Werchter aan LIVE2020, het solidariteitsfonds van en voor de livemuzieksector, geschonken.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.