Zo raak je nooit meer je vrienden kwijt op de festivals

ikstahier.nu
Heb je ook al eens ander optreden willen zien dan je vrienden op een festival, maar het toch niet gedaan uit vrees dat je ze niet meer terugvindt? De website ikstahier.nu heeft een oplossing bedacht om je vrienden nooit meer kwijt te raken in de toekomst: met handige plattegronden die je kan doorsturen naar elkaar.

“Waar staan jullie?” Wellicht is er geen enkel bericht dat zó vaak wordt rondgestuurd tijdens festivals. Want vind je vrienden maar eens terug als je een pintje bent gaan halen op de festivalweide. Daar bedachten drie enthousiaste festivalgangers uit Nederland een oplossing voor. 

Via de website ikstahier.nu kan je plattegronden downloaden van bekende festivals als Best Kept Secret of Pinkpop. “Je slaat ze van tevoren op in je telefoon, tekent in WhatsApp een kruisje op herkenbare punten en stuurt het naar je vrienden. Zo zien ze in een oogopslag waar je staat”, klinkt het.

RV
RV1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • mieke jansens

    super