Ga naar de mobiele website
^ Top

VIDEO: Burgemeester Van Quickenborne gaat uit de bol op deathmetal

Kos
Dat Vincent Van Quickenborne (Open Vld) een metalfan is, is geen geheim. Dat de burgemeester van Kortrijk ook houdt van deathmetal, is misschien minder gekend.

Op het Kortrijkse metalfestival Alcatraz liep hij vandaag rond met een pet van de Amerikaanse deathmetalpioniers Obituary. Hij genoot van hun optreden vanop het podium en luchtdrumde lekker mee!
17 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Bruno willems

  Ik vind op muziek staat geen leeftijd nog afkomst ben 53 jaar en een grote techno en house fan draai soms zelf nog op party's

 • Jakke Troost

  Ik uit ook geen kritiek op politiekers die zich graag laten zien op Tomorrowland. Iedereen zijn plezier. Maar als er dan èèntje tussen zit met een andere muzieksmaak krijg je al gezaag.

 • stijn rogiers

  Softdrugs in de jeugd zorgt voor schizofrenie op latere leeftijd.

 • Nele De Spiegeleer

  De man is bekend geworden door een joint en in de belangstelling te staan. Hij is op zoek naar jeugdige stemmen. Respect verdien je als je respect geeft....

 • Michael Hollanders

  Stop met zagen over Vincent! Hij doet zijn werk en is verkozen door ons! Je kon/kan allemaal in de politiek gaan en 1000den € verdienen... maar je mag er zijn leven ook voor bij nemen! Alles wat hij doet is er commentaar op! Laat hem ook eens genieten!

Meld een bug