Triggerfinger, Arsenal en Novastar maken affiche Werchter Boutique compleet

Ruben Block van Triggerfinger
PHOTO NEWS Ruben Block van Triggerfinger
De namen voor Werchter Boutique 2019 zijn allemaal bekend. Triggerfinger & guests, The Pretenders, Arsenal en Novastar vervolledigen de line-up. Fleetwood Mac en Snow Patrol waren al aangekondigd voor het dagfestival, dat op zaterdag 8 juni plaatsvindt in het Festivalpark in Werchter.

Novastar, al een kleine kwarteeuw één van de succesvolste Belgische artiesten, opent Werchter Boutique. Headliner is Fleetwood Mac, die dit jaar 50 kaarsjes uitblaast. Snow Patrol viert dan weer zijn 25ste verjaardag. En ook voor Triggerfinger is 2019 een bijzonder jaar: het trio bestaat 20 jaar en dat wordt gevierd met bijzondere jubileumconcerten.

Ook nieuw op de affiche: The Pretenders. De band van Chrissie Hynde is het prototype van de hitgevoelige rockband. Werchter en The Pretenders hebben een bijzondere band, en dat is niet anders voor Arsenal.

Tickets voor Werchter Boutique 2019 zijn te koop via proximusgoformusic.be en ticketmaster.be. Een gewoon ticket kost 92 euro, inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.