Tomorrowland waarschuwt: "Actie voor gratis tickets via Whatsapp is vals"

Dit bericht gaat momenteel de ronde op Whatsapp.
RV Dit bericht gaat momenteel de ronde op Whatsapp.
Festival Tomorrowland waarschuwt voor een valse stunt via WhatsApp. Heel wat mensen hebben een berichtje ontvangen via de app met daarin de aanbieding om een Full Madness Pass voor het festival gratis te ontvangen. De organisatie benadrukt dat het bericht nep is, en dat er geen tickets worden uitgedeeld. 

"Tomorrowland geeft gratis drie Full Madness Passes weg aan 200 mensen om zijn 14-jarig jubileum te vieren", staat in het bericht dat momenteel de ronde gaat. Bij het bericht staat een link, die je naar een formulier brengt dat persoonlijke en bancaire gegevens vraagt. 

 Tomorrowland benadrukt aan VRT NWS dat het om een valse actie gaat, die werd opgezet door derden. De organisatie van het festivan distantieert zich van het bericht, en laat weten dat de "officiële communicatie is te vinden op de Tomorrowland pagina's en accounts".

"Via deze manier proberen derden persoonlijke data van mensen te verzamelen. Wij roepen op om enkel gegevens door te geven op de officiële pagina van Tomorrowland: mytomorrowland.com", aldus woordvoerster Debby Willemsen.
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Rudy Huybens

    tomorowland is ook vals, er geen echte muziek gespeeld, enkel wat would-be dj'kes

  • Frans Cuvé

    Inderdaad, op Tomorrowland is niet gratis, behalve voor leden van de provincie Antwerpen, en belangrijke politieke heren + de nodige bv's die graag streken komen verkopen.....

  • john nauwelaerts

    natuurlijk is gratis