Tomorrowland maakt volledige line-up bekend

Dimitri Vegas en Like Mike.
GETTY Dimitri Vegas en Like Mike.
Dimitri Vegas & Like Mike op beide vrijdagen, Tiësto op beide zaterdagen en David Guetta op beide zondagen. De vedetten nemen als vanouds hun plek in op Tomorrowland, dat net op de dag van de gerechtelijke uitspraak de volledige line-up bekendmaakte. Qua symboliek kan dat tellen.

Toch zijn er ook enkele verschillen te bespeuren tussen beide weekends, zo zullen toppers als Martin Garrix en Avicii enkel op vrijdag 25 juli present zijn. Wie wil weten wanneer zijn/haar geliefde dj aan de beurt is, kan hier terecht.

Dit jaar zal Tomorrowland dus doorgaan, maar voor de daaropvolgende edities geven de zeven buurtbewoners hun strijd nog niet op. "De rit is nog niet afgelopen en men moet dus niet te snel victorie kraaien. Wij gaan verdere acties ondernemen, want voor mijn cliënten hangt er te veel vanaf om er nu mee op te houden", zegt hun advocate Griet Cnudde.

Wat die acties zijn, wil ze niet kwijt in het belang van haar cliënten. Een procedure ten gronde heeft volgens haar alvast geen zin. "Gelet op de conclusietermijnen en de tijd die de rechtbank nodig heeft om tot een beoordeling te komen, krijg je nooit binnen enkele maanden een uitspraak. Daarom hadden we ook geopteerd voor een kort geding. Een procedure ten gronde heeft enkel zin voor de volgende edities van Tomorrowland, niet voor deze."