Tickets Tomorrowland verkopen als zoete broodjes

twitter @tomorrowland
Na de Belgische voorverkoop waar 200.000 tickets zaterdag op anderhalf uur tijd de deur uitgingen, liep ook de internationale voorverkoop voor het dancefestival Tomorrowland als een trein. 100.000 tickets waren in 50 minuten de deur uit.

Belgen die zich op voorhand geregistreerd hadden, konden zaterdag vanaf 11.00 uur tickets kopen voor de vijftiende editie van Tomorrowland. Volgens woordvoerster Debby Wilmsen hadden 30 procent meer Belgen zich geregistreerd, waardoor het erg druk was.

Wie naast een ticket greep, kon om 17.00 uur nog een kans wagen.Dan ging de internationale voorverkoop van start, maar ook Belgen konden daaraan deelnemen. Die verkoop verliep een stuk vlotter, want in een mum van tijd waren alle tickets uitverkocht.

Nieuwe poging op 2 februari

Wie naast een ticket greep, kan zijn kansje nogmaals wagen op 2 februari. Dan worden de resterende 70.000 tickets verkocht, maar die zijn wel duurder: 293 euro voor een weekendpas (tegenover 249 euro in de voorverkoop) en 109 euro voor een dagpas (tegenover 105,50 euro in de voorverkoop). 

Het festival wordt ook dit jaar over twee weekends verspreid: 19-20-21 juli en 26-27-28 juli. Het thema is “The Book of Wisdom: The Return”. Er worden zowat 400.000 bezoekers verwacht.
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Sabrina Lorie

  @sarah Poppe bij mij juist zelfde 10 voor 11 zat ik al klaar en ik had al direct het scherm even geduld. Niet logisch volgens mij.

 • bob de bouwer

  Ja en nu staat 2de hands vol met tickets aan woekerprijzen

 • Jenten Janssens

  Pure ripoff , zat er om 11.00 uur in en kon geen kaarten kopen , zit in een zogezegde wachtrij, waar is de tijd dat je die gewoon in de winkel kon kopen

 • Sarah Poppe

  Om 11u in ticketverkoop, om 11u01 de eventjes geduld melding, niet gerefreshed, braaf blijven wachten, 12u18 nog steeds aan het wachten, 12u20 "Belgian pre-sale is afgelopen"