Symfonisch concert doet Tomorrowland daveren

.
. .
Meer dan 60 muzikanten op een podium, het is een beeld dat je niet vaak ziet op Tomorrowland. Maar ter ere van het 15-jarige bestaan van het festival mocht ‘Symphony of Unity’, met dirigent Dirk Brossé, er (opnieuw) het beste van zichzelf geven. 

Meer dan zestig klassieke muzikanten én drie indrukwekkende taiko’s - grote Japanse drums van 1m40 hoog: het podium van de Freedom Stage is goedgevuld. Het publiek heeft duidelijk zin om mee te vieren met de muzikanten van de Metropole Academy en dirigent Dirk Brossé. Het orkest brengt een mix van klassieke nummers, zoals de ‘Tomorrowland Hymn’ van Hans Zimmer, en rasechte elektrohits zoals ‘Insomnia’ van Faithless. Na een al indrukwekkend eerste deel, komen twee dj’s mee het podium op, waarna de druk op het publiek nog wat opgevoerd wordt. Dat laat het zich welgevallen en feest, zingt en danst vol plezier mee. Eindigen doen Brossé en de zijnen met ‘Shivers’ van Armin Van Buuren. Wel ja, kippenvel hebben we inderdaad. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.