Paul Jambers voor het eerst op Tomorrowland: wellicht de oudste BV, maar wel de hipste

Pascale Naessens & Paul Jambers
David PINTENS Pascale Naessens & Paul Jambers
Paul Jambers moet ongetwijfeld één van de hipste BV’s zijn die er rondloopt op Tomorrowland. Al 72 jaar is hij, maar voor zijn allereerste keer op het dancefestival wel helemaal mee met zijn stoere jeans en lichtgrijze vestje. “Nochtans gewoon snel uit mijn kast genomen”, lacht hij.

En ook zijn vrouw Pascale Naessens (49) moest niet onderdoen. Integendeel, zij koos voor een donkere lange jurk met print, altijd een topper voor Tomorrowland. “Best spannend, onze eerste keer op Tomorrowland. Iederéén wil er altijd naartoe, daarom moeten we dat toch ook zelfs eens ervaren, hé”, aldus Paul. “Dat is hier fantastisch! Zo’n gigantisch evenement en dat is gewoon in Boom”, vindt Pascale. “Je wordt hier ook echt gelukkig, want je ziet niets dan lachende gezichten.” Of ze voor een bepaalde dj komen? “Dat niet, we laten het wat op ons afkomen en gaan vooral de sfeer opsnuiven”, aldus Paul. “En volgende week vrijdag komen we terug!”
42 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • wim somers

  Verwar je de parking niet met 't stad Lode?

 • Lode Lemmens

  Geniet ervan Paul en Pascale. En inderdaad, ons klein landje is groots; mooiste voetbal én het mooiste festival ter wereld en dit allemaal in de mooiste stad ter wereld: Antwerpen. Het leven kan schoon zijn.

 • Nicole De waele

  Nooit te oud om eens uit de bol te gaan Well done!!

 • Walter Vergauwen

  Ja dat is er een van ons generatie he hard gwerkt voor wat hij nu bezit en ik ben 73 ik pomp nog iedere morgen 40 x correct he heb nog een lichaam waar 80% van die jongen gasten maar kunnen van dromen en dans salsa en zumba dus als jullie 73jzijn met de conditie van de jeugd nu zijn ze waarschijnlijk wel oudjes denk daar maar aan en zeg ni te gauw dene ouwe daar

 • Brigitte bocka

  Wat een hoop azijnpissers zitten hier toch tussen de reacties. Waarschijnlijk veel jonger met vastgeroeste knoken, vol van misnoegen en groen van jaloezie... Top Paul Jambers wat jij doet, er kunnen er veel een puntje aan zuigen...