MATTN palmt Mainstage in, maar kampt wéér eventjes met technisch probleem

MATTN op de MainStage van Tomorrowland 2019
Joel Hoylaerts / Photo News MATTN op de MainStage van Tomorrowland 2019
Op luid applaus werd MATTN onthaald aan de Mainstage om het echte feestje van dag twee op gang te trekken. En of ze dat gedaan heeft. Alleen kampte Anouk Matton alwéér met een technisch probleem. Een paar seconden viel de muziek weg. 

Ondertussen weet mevrouw Dimitri Vegas wel hoe ze zich uit de nood moet helpen. Tijdens haar eerste keer op Tomorrowland, in 2016, viel de muziek òòk weg. Toen voor vijftien minuten, nu gelukkig maar voor enkele seconden. Drie jaar later heeft Anouk Matton de wereld veroverd en kan zo’n technisch probleem haar niet klein krijgen. Niet veel na het euvel zet ze haar ‘Lone Wolves’ in, de nieuwe single die ze gisteren uitbracht met Paris Hilton. De hotelerfgename moet zondag pas draaien, maar kwam mee op de dj-booth voor een glansoptreden. Twee keer twee blonde powervrouwen: madness aan de Mainstage. 

Paris Hilton en MATTN
Joel Hoylaerts / Photo News Paris Hilton en MATTN13 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Thierry Piette

  Back in the days, dan kon je practisch niets op voorhand doen. De enige keer dat ik achter mijn draaitafels weg was, was om gauw naar de wc te gaan. Dan zette ik een lange maxi single op en hopen dat je op tijd terug was. Toen moest je echt werken achter de draaitafels. Maar tijden zijn verandert.

 • Alain Luppens

  Den USB bleef steken zeker?

 • Patrik Peetermans

  Klopt inderdaad dat 95% van de sets op voorhand worden opgenomen en dan door een simpel druk op het knopje worden afgespeeld. Enkel de naam betaal je. Toch zijn er een paar die live draaien, maar eerder de uitzondering.

 • Kris Van Laer

  Iedereen heeft zoveel kritiek, ga dan zelf aan de knopjes draaien zou ik zeggen. Uiteraard heb je hier niet super veel talent voor nodig wat deze dames doen, maar hoe zou je zelf zijn als je 80.000 mensen gek kan maken en er nog goed veel geld mee kan verdienen? Afgunst is een lelijke eigenschap, en om eerlijk te zijn het is niet lelijk om naar te kijken ;)

 • Tessa Vandermout

  Had KitKat gevraagd dan was dit niet gebeurd.