LIVE. Viktor en Kobe spelen de Moose Bar plat. Tomorrowland dag 3

Kobe Ilsen en Viktor Verhulst
Joel Hoylaerts / Photo News Kobe Ilsen en Viktor Verhulst
Dag 3 van Tomorrowland 2019 is begonnen. Kan je er niet bijzijn? Via onze livefeed hoef je geen seconde van je favoriete festival te missen.10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Robert De Meulder

  Op die foto is te zien dat Viktor al goed in de weer is.Is al een beetje opgefokt .Ik zie niet veel amusement in zijn uiterlijk,eerder agressie,dat komt door dat keiharde bounke bounke geluid zonder tekst.

 • Benny Buyst

  Gewoon dit festival verbieden,werk aan de winkel voor gemeentebestuur van Boom,provinciebestuur van Antwerpen en ministerie van binnenlandse zaken.

 • Sabine Van de Kerkhove

  Er zijn getuigen, die weten waar en wat er te koop is, er zijn getuigen die openlijk toegeven te gebruiken. Er vallen doden, de politie doet controle aan de ingang? en de organisatie weet van niks. Er zijn al voor minder zaken gesloten, en deze zotte festivals mogen blijven bestaan. Zouden ze allemaal moeten verbieden.

 • Christophe Moser

  TML is niet meer dan een openluchtdiscotheek. Al de rest is hetzelfde of nog decadenter in zijn context.

 • ferdinand Mug

  De getuigen zeggen dat er binnen Tomorrowland een algemeen druggebruik is en men er overal kan aan geraken/aangeboden. Welke show voert de overheid/politie hierop