Kersverse vader Lil’ Kleine verovert Tomorrowland en warmt op voor het Sportpaleis

Een maand geleden werd hij voor het eerst papa en het vaderschap lijkt Lil’ Kleine (24) niets dan goed te doen. “Ik voel mij fantastisch!” De Nederlandse rapper claimde de Lotus Stage op Tomorrowland, een klein voorsmaakje van zijn show in het Sportpaleis op 26 oktober.

Lil’ Kleine mocht het publiek opwarmen voor Paris Hilton op de proppen kwam. “Of dat speciaal was? Misschien vond Paris het wel speciaal dat zij na mij mocht komen”, lacht Jorik Scholten. “Nee serieus, ik ben daar niet mee bezig. Zolang mijn show maar goed is.” 

Lil' Kleine
Joel Hoylaerts / Photo News Lil' Kleine

Zijn optreden op Tomorrowland was meteen een klein voorsmaakje van wat Lil Kleine op 26 oktober uit zijn mouw zal toveren in het Sportpaleis. “Naar dat optreden kijk ik al héél hard uit. Of ik al iets kan verklappen? Ik ga uit het dak komen”, lacht hij geheimzinnig… Wie wil meezingen tijdens zijn concert, koopt op 20 september best zijn nieuwe album, ‘Het Album’. “Mijn kleinste album ooit, maar wel hetgeen waar ik het meest achtersta.” 

Het zijn drukke tijden voor onze noorderbuur, en dan moet hij nog een zoontje opvoeden ook. “Ik ben élke dag bij hem, ook al toon ik dat niet op sociale media. Dat doe ik bewust”, zegt hij. “Ik geniet zo hard van ons kleine mannetje, hij is mijn alles. Het klinkt cliché, maar nu realiseer ik mij wat échte rijkdom is. Terwijl ik voordien enkel rijk kon worden door meer verdienen en auto’s.”

Tickets voor ‘Het Concert’ op 26 oktober in het Sportpaleis via teleticketservice.be