Hier is hij dan: de officiële aftermovie van Tomorrowland

Genoeg spektakel, blije gezichten, een vleugje magie, spetterend vuurwerk en vooral veel knallende muziek. Hier is hij dan eindelijk: de officiële aftermovie van Tomorrowland 2019. “People of Tomorrow, bedankt om jullie hoofdstuk te schrijven in één van de grootste verhalen ooit verteld: The Book of Wisdom”, schrijft de organisatie. “Vijftien prachtige jaren die vol zaten met het creëren van muzikale verhalen liggen achter ons, maar nog vele tientallen jaren liggen voor ons. Laat deze verhalen je gidsen, inspireren en je realiteit verruimen.”

Youtube2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Johan Boom

    Leef Tom Mortier? Weken op voorhand kunnen wij, de buren, nergens naartoe door de vele vrachtwagens die de wegen blokkeren. Als het dan uiteindelijk festival is mogen wij ons eigen huis niet uit/in wanneer we willen. Verder hebben we 2 weekenden lang geboenk aan ons hoofd en helikopters die aan en af vliegen boven ons hoofd. En zijn er mensen die wildkamperen en tot snachts lawaai zitten maken. Gelukkig is al dit in ons jaarlijks verlof. Stel u voor dat we een mooi rustig verlof zouden hebben.

  • Tom Mortier

    Beste festival ter wereld. Wees er fier op Belgen. Ipv alles af te kraken, kom uit je schelp en leef.