De Romeo's kronen zich tot sterren van de dag: "Wat een zottekot, ongelofelijk!”

Ze waren de vreemdste artiesten op de affiche van Tomorrowland, en buitenlanders kenden ze niet eens, maar De Romeo’s kroonden zich wel tot de sterren van de dag. Een half uur lang bliezen ze het dak van de Moose Bar eraf. “We hebben al véél meegemaakt in die 16 jaar, maar dit? Wàt een zottekot!”

“We zijn er weer bij, we gaan weer totaal los”, zingen ze op ‘Viva De Romeo’s’, en òf ze totaal los gingen. Het dak van de Moose Bar ging eraf. 1.500 man binnen, nog eens 2.000 buiten. Allemaal zongen ze de longen uit hun lijf op hun grootste hits, waaronder zelfs de nieuwe single ‘Het Is Een Nacht’ van Guus Meeuwis. “We hebben er - speciaal voor Tomorrowland - een dancebeat onder gezet. En iedereen is gewoon direct mee: ongelofelijk toch?!”, aldus De Romeo’s. “Onze dag kan niet meer stuk hier. Wij gaan nog làng nagenieten, sowieso.”

Romeo Chris is de enige die al op Tomorrowland geweest was in het verleden en gidste zijn maatjes Gunther en Davy met veel plezier over het festivalterrein. “Ik hou wel eens van die sprookjeswereld”, lacht Chris. “Ik neem Gunther en Davy met veel plezier op sleeptouw. En jullie ook (lacht)!” Al bleek het geen gemakkelijke opdracht om zich een weg te banen tussen de duizenden selfies...

Bekijk hier hoe de Romeo’s zich voorbereidden op hun optreden:

De Romeo's op Tomorrowland
Joel Hoylaerts / Photo News De Romeo's op Tomorrowland