Brussels Airlines stelt prachtig Tomorrowland-vliegtuig feestelijk voor

Brussels Airlines
Brussels Airlines heeft vanavond haar vierde themavliegtuig voorgesteld. Het nieuwe vliegtuig, 'Amare', draait volledig rond Tomorrowland en zal de komende vijf jaar naar honderden bestemmingen vliegen.

'Amare' voegt zich bij "Rackham" (met als thema Kuifje), "Magritte" en "Trident" (Rode Duivels), de andere speciale vliegtuigdesigns in de vloot van Brussels Airlines.

Het Tomorrowland-team werkte 9 maanden lang aan de creatie. Na een intensieve periode van schetsen, 3D tekeningen, maquettes bouwen en dit rekening houdend met de complexiteit, weersomstandigheden en veiligheidsnormen, was het ontwerp klaar voor de beschildering. Acht kunstenaars werkten twee weken non-stop om deze indrukwekkende print op de Airbus A320 te airbrushen.

Brussels Airlines
Brussels Airlines

Om de ervaring aan boord van Amare compleet te maken, is er speciale verlichting voorzien in de cabine. En er is ook muziek. De Tomorrowland-hymne van componist Hans Zimmer speelt wanneer passagiers aan boord stappen.

Brussels Airlines

"Amare", een Airbus A320 met plaats voor 180 mensen, toont zijn nieuwe kleedje morgenochtend een eerste keer aan de buitenwereld. De eerste bestemming is de Oostenrijkse hoofdstad Wenen, maar eerst werd het vliegtuig feestelijk ingewijd. DJ Sunnery James, echtgenoot van topmodel Doutzen Kroes, draaide plaatjes tijdens een uitbundig feestje volgens Tomorrowland-normen.