Armin van Buuren, Carl Cox en Paul Kalkbrenner op Tomorrowland

Armin van Buuren sluit Tomorrowland 2013 af.
BELGA Armin van Buuren sluit Tomorrowland 2013 af.
De Nederlandse trance-topper Armin van Buuren is een van de headliners van Tomorrowland 2017. De festivalorganisatie maakte vandaag het eerste deel van de line-up van de komende editie van het dance-evenement in Boom bekend. Tomorrowland in Boom wordt verspreid over twee weekends: 21 tot 23 juli en 28 tot 30 juli.

In het rijtje van 25 namen staan ook de Zweden Axwell & Ingrosso, de Britse techno-legende Carl Cox (54), en Duitsers Paul van Dyk en Paul Kalkbrenner. Onze drum&bass-trots Netsky krijgt zijn eigen podium, wat vorige week al werd bekendgemaakt.

Verder onder meer op de line-up: Nederlander Oliver Heldens (21), het hoog aangeschreven Duits techno-duo Pan-Pot, de Zweedse topproducer Eric Prydz, Amerikaanse house-grootheid Roger Sanchez (49) en de Duits-Bosnische house-dj Solomun.   

Armin van Buuren draait op beide zaterdagen op de Main Stage en op vrijdag 28 juli op het podium A State of Trance.

De Braziliaanse versie van Tomorrowland in São Paulo gaat in mei niet door. In september werd de Amerikaanse versie TomorrowWorld in Atlanta ook al geschrapt en het is nog niet duidelijk of TomorowWorld dit jaar wel doorgaat.

Tomorrowland 2016.
BELGA Tomorrowland 2016.
Carl Cox.
rv Carl Cox.