Alles wat je moet weten om tickets voor Tomorrowland 2019 te scoren

Tomorrowland 2018 ging door onder een loden hitte.
Twitter @tomorrowland Tomorrowland 2018 ging door onder een loden hitte.
Wie in 2019 naar Tomorrowland wil, zet zich best schrap. Festivalgangers kunnen binnenkort immers deelnemen aan de ticketverkoop. Ondertussen zal de organisatie met mondjesmaat meer informatie lossen over het festival. Maar wat het mysterieuze thema ‘The Book of Wisdom (The Return)’ precies inhoudt, ontdekken de bezoekers pas eind juli tijdens twee weekends vol magie.

Net als vorige keer krijgen we ook nu twee Tomorrowland-weekends: van 19 tot en met 21 juli en van 26 tot en met 28 juli. Wie een ticket wil bemachtigen voor een van die twee weekends, moet zich eerst registeren. Dat kan vanaf 15 december om 15u15 op de website.

Wie zich heeft geregistreerd, kan op 19 januari een pakketreis boeken. Het gaat dan om de Global Journey-formule, waarbij je vlucht, trein en/of bus inbegrepen zit. Het Global Journey-pakket is de gemakkelijkste manier om naar Tomorrowland te gaan en comfortabel te reizen met andere People of Tomorrow. 

De Tomorrowland en DreamVille-tickets zijn vanaf zaterdag 26 januari om 17u beschikbaar. De rest van de tickets worden verkocht vanaf zaterdag 2 februari om 17u. De tickets zijn jaar na jaar in een mum van tijd uitverkocht.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Gianni Logghe

    Willy, als je wilt stuur je me maar een berichtje op Facebook (Logghe Gianni) ga dit jaar normaal weer met een boel vrienden van over de ganse wereld. De voertaal is wel Engels dus moest je Engels kunnen spreken ben je altijd welkom ^_^

  • Willy Van Craen

    Ik ben dan 79 jaar en zou daar zeer graag naar toe gaan om mij te ammuseren en vrienden te maken.