400.000 tickets de deur uit: Tomorrowland volledig uitverkocht na internationale voorverkoop

Tomorrowland vorig jaar. Ook de 14de editie wordt ongetwijfeld weer een feestje.
Benoit De Freine Tomorrowland vorig jaar. Ook de 14de editie wordt ongetwijfeld weer een feestje.
Alle 400.000 tickets voor Tomorrowland 2018 zijn de deur uit, nadat vandaag na minder dan een uur tijd de wereldwijde voorverkoop werd afgesloten. Ook de Global Journey-pakketten zijn allemaal aan de man gebracht. Tomorrowland vindt dit jaar plaats van 20 tot 22 juli en van 27 tot 29 juli in De Schorre in Boom.

De voorverkoop was opnieuw in verschillende fases verdeeld om de vele honderdduizenden aanvragers van tickets zo efficiënt mogelijk te kunnen bedienen en een groot aantal van de tickets te kunnen voorbehouden voor lokale en Belgische fans. 

Eerst kwamen de gastgemeenten Boom en Rumst aan de beurt, vervolgens de ruimere regio Rupel, dan de rest van het Belgische publiek en vandaag uiteindelijk nog de wereldwijde Tomorrowlandgangers. Alle tickets gingen telkens razendsnel de deur uit.

Tomorrowland heeft intussen al een honderdtal acts bekendgemaakt. Daarbij publiekslievelingen als Carl Cox, Axwell & Ingrosso, Hardwell en Dimitri Vegas & Like Mike, maar ook ietwat verrassende namen als Underworld, 2 Many DJ's en zangeres Dua Lipa. Het thema waarmee de podia worden ingekleed, is dit jaar "The Story of Planaxis"
9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Anne Geerts

  Als je het geluk hebt om een kaartje te bemachtigen zie dan dat je genoeg geld uitgeeft eens je daar bent want anders kan je de volgende jaren naar een kaartje fluiten. (alle uitgaven worden geregistreerd door het armbandje, geef je niet genoeg uit, dan krijg je het jaar nadien geen kaartjes meer)

 • guido vermeyen

  De nieuwe samenlevingsvorm...de mensen zijn de betuttelingen beu. Aan de andere kant kun je ook niet hele dagen in die euforie blijven. Voor degenen die het kunnen en blijven betalen het amusement. Soms moet je een utopie najagen....

 • Bart Boenen

  Dikke proficiat voor zij die kunnen gaan. The music, the people, the vibe!

 • Jan De Bisschop

  Is daar al eens een "milieueffectenrapport" van gemaakt?

 • Jens Smekens

  Wel, ik heb het mijne toch! 3e keer goeie keer!