Duits meisje mag levenslang gratis naar Tomorrowland

De gelukkige: Severine Bogenschütz
Tomorrowland De gelukkige: Severine Bogenschütz
Severine Bogenschütz, een 23-jarig meisje uit Duitsland, heeft wel een heel erg leuke prijs gewonnen. Ze mag namelijk heel haar leven gratis naar Tomorrowland en mag daarbovenop elke keer drie vrienden meenemen.

Voor het tienjarig bestaan van Tomorrowland zette de organistatie een wedstrijd op poten waarbij fans van het festival een bordje met een persoonlijke boodschap mochten opsturen. De plaatjes zullen op de brug van 537 meter lang, die ontworpen wordt door kunstenaar Arne Quinze, opgehangen worden.

Vele pogingen
Uit alle inzendingen koos de organisatie van Tomorrowland de leukste en die kwam dus van het Duitse meisje. "Toen ik haar opbelde was ze super enthousiast. Ze vertelde dat ze al sinds 2010 tickets probeert te bemachtigen, maar dat het nooit lukte. Toen ze op de Facebookpagina zag dat ze de wedstrijd gewonnen had, kon ze haar ogen niet geloven. Sindsdien loopt ze de hele tijd al dansend en lachend rond", zegt woordvoerster Debby Wilmsen.

Severine creëerde een plankje vol met woorden. In een groot lettertype staat er 'we are', aangevuld met woorden als 'playful', 'powerful', incredible', 'lovely',... "Toen ik haar vroeg hoe ze op het idee gekomen was, zei ze dat ze de gevoelens en gedachten van alle mensen over de hele wereld wilde beschrijven. Ze kan niet wachten om de brug met haar eigen ogen te bekijken en erop te wandelen", vertelt de woordvoerster.

Het winnende plankje
Tomorrowland Het winnende plankje