Tomorrowland Winter van start op Alpe d'Huez: strafste après-skifeest ooit

Tomorrowland
Niet de renners van de Tour de France, wel zo'n 25.000 enthousiaste danceliefhebbers maken dezer dagen de mythische klim naar de Alpe d'Huez. Hun sport de komende week: feesten en fuiven op de eerste editie van Tomorrowland Winter.

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Lees je graag alle artikels op HLN?

Krijg nu 1 maand onbeperkt en gratis toegang tot alle artikels.

Ik wil toegang
Digitaal abonnement HLNDigitaal abonnement HLN1ste maandgratis

Stop of pauzeer wanneer je wil

 • Onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Iedere week gratis tickets en straffe kortingen12 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Vincent Goddeeris

  Aan alle criticasters die de jeugd bekritiseren: uit welke tijd komen festivals als Woodstock, Rock Werchter,... Juist... Uw tijd! Ik moet er geen tekening bij maken van hoe u deze locaties achtergelaten hebt? U heeft waarschijnlijk als een echte gentleman uw vuilnis steeds naar de vuilbak gebracht, u gebruikte ook nooit drugs, u was nooit zat,... Kortom, uw was een model burger en de jeugd is om zeep! Gewoon andere tijden, zelfde problemen. Doordenker: wie voedt nu die jeugd op???

 • Wim Van Steenacker

  De organisatoren en de gemeente zullen goed gecommuniceerd hebben over dit alles. Over het milieu gesproken waar halen jullie jullie energie?? Helikopters worden ook ingezet bij rampen ?? Vrachtwagens afschaffen?? elke inkoop die jullie gaan doen is dan veel duurder. Het is niet dat de spijbelende jeugd elke donderdag 35000 aanwezigen heeft tijdens de schooluren dat ze in de vakantie maar met 3000 aanwezigen zijn waar gaat dat dan naartoe. Elk festival , energie en verkeer gelijk waar ter werel

 • Paul Vanmaldeghem

  Dan maar mekkeren over het klimaat. Doe wat wij zeggen maar doe vooral niet wat wij zelf doen, is de omschrijving van hypocrisie. De kranten en media puilen ervan uit tegenwoordig.

 • Jens Vranckx

  Zo jammer voor dat skigebied...

 • Etienne Callebout

  Decadent en niet meer van deze tijd vooral met het milieu en klimaat in het achterhoofd , kilo’s vuiligheid en afval , laat iedereen maar zijn eigen vuiligheid opkuisen zou vlug gedaan zijn .