Straffe madammen op Cactusfestival: Emeli Sandé en Charlotte Gainsbourg

Charlotte Gainsbourg
Photo News Charlotte Gainsbourg
Het programma voor de Cactusfestival valt stilaan in een definitieve plooi met een reeks nieuwe namen. Daarbij heel wat vrouwelijk geweld zoals Emeli Sandé, Charlotte Gainsbourg en Merril Garbas. Het 37ste Cactusfestival vindt plaats van 13 tot en met 15 juli.

Met Emeli Sandé heeft het muziekfestival nu ook de headliner vast voor zaterdag 14 juli. Ook het Britse Sampha wordt toegevoegd aan die tweede festivaldag. Zij zullen het podium delen met Charlotte Gainsbourg, dochter van en vooral auteur van het album '5:55', dat stilaan tot het algemeen luistergoed mag beschouwd worden. Ook Merril Garbus komt op zaterdag 14 juli naar het Minnewaterpark. Samen met Intergalactic Lovers belooft zaterdag dus heel wat vrouwelijk geweld op het podium.

Voor zondag 15 juli bevestigden ondertussen ook de pioniers van de shoegaze Slowdave hun komst naar het Minnewaterpark, evenals het electropopduo Goldfrapp. Zij vervoegen onder anderen Nils Frahm, Mogwai en Strand of Oaks op de affiche van zondag. De voorverkoop is al gestart. 
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Johan Bongers

    Hoe seksistisch, als mannen optreden wordt er toch ook niet over straffe mannen gesproken?