Spectaculair dancefestival op zee volgend jaar op twéé cruiseschepen

The Ark

Het drijvende dancefestival 'The Ark' komt met goed nieuws, want volgend jaar wordt er opnieuw gedanst op de Middellandse Zee. Meer nog: niet één maar twéé cruiseschepen zullen alle feestvierders - liefst vijfduizend - van Barcelona naar Ibiza en Palma brengen. Deze zomer was 'The Freedom of the Seas' nog het decor, een van de meest luxueuze cruiseschepen ter wereld. Het paradepaardje met waterpark, basketbalveld, minigolfterrein, casino, theaterzaal en tweesterrenrestaurant, wordt volgende zomer vervangen door het 'kleinere' Visions of the Seas.

Een ticket voor het dancefestival kost 549 euro per persoon. Daar krijg je een standaard slaapkamer voor, inclusief maaltijden, frisdranken en animatie. Allicht zal je net als dit jaar, bijzonder snel moeten zijn om één van de feestvierders te zijn.

The Ark
The Ark11 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Jurgen Van Den Bergh

  Hopelijk gaan ze niet allemaal aan één kant van de boot staan met hun smartphone in de aanslag als ze door de PA afroepen dat de helicopter met een of andere plaatjesdraaier in aantocht is.

 • Steven Gee

  Alles voor de poen, Ah nee, for the love zekers. Alleen toegankelijk voor de rijkeluiskindjes neem ik. Ze melken den boel uit en vergeten de essentie...muziek. Weeral dezelfde DJ's maar op verplaatsing..

 • stijn rogiers

  Ik wil mee! Moet machtig zijn.

 • Raf Leenaers

  Strafferaf @conny : omdat 549€ je te veel is moeten andere mensen niet in hunne zetel blijven liggen hè

 • Conny Van den Bosch

  en geen protest van de groenen? Als je weet wat zo'n cruiseschip verbruikt en hoeveel voedsel verkwist wordt mogen de prijzen voor deze waanzin gerust x 10.