Ga naar de mobiele website
^ Top

Smakelijk! Laundry Day viert verjaardag met grootste taart ter wereld

Laenen
Verjaardagen gaan hand in hand met taart, en dat is bij Laundry Day niet anders. Het festival blaast dit jaar 20 kaarsjes uit, en viert dat met een wereldrecord. Op 30 augustus zal er een poging gedaan worden om de grootste taart ter wereld te maken. En jij kan een stukje gaan proeven.

Het staat nu al vast dat die verjaardagstaart één van de meest spectaculaire ter wereld zal zijn. Samen met de Vlaamse Bakkerijfederatie en de Belgische La Lorraine Bakery Group zal er een poging gedaan worden om het wereldrecord te verbreken. De verjaardagstaart zal maar liefst 17 meter lang en 15 meter breed moetten zijn en een beginhoogte van 60 cm hebben om uitgeroepen te worden tot 'biggest cake in the world'. De aanvraag voor de erkenning is alvast geaccepteerd door het Guinness Book of World Records, en gerechtsdeurwaarder Jan Weyns zal ter plaatse zijn om de recordpoging vast te stellen.

Een verjaardag vier je natuurlijk niet alleen, en dus nodigt Laundry Day, dat dit jaar overigens op 2 september doorgaat, alle buurtbewoners en muziekliefhebbers uit. Op 30 augustus kan je tussen 17 uur en 22 uur een hapje komen mee-eten op het festivalterrein (de Middenvijer op Linkeroever). Ondertussen kan je de unieke podia, die speciaal voor deze 20ste editie ontworpen werden, al in preview bekijken. Smakelijk!

Meer info over Laundry Day en tickets vind je op www.laundryday.be


Laundry DayReacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Meld een bug