Servisch EXIT Festival, waar ook veel Belgen heen trekken, afgelast

Exit Festival, Servië
Exit Exit Festival, Servië
Zowat alle festivals in Europa hadden vanwege het coronavirus al afgezegd voor dit jaar, maar het Servische EXIT Festival bleef kranig standhouden. Tot nu. Ook in Servië zullen we deze zomer niet kunnen feesten. Dat maakt de organisatie bekend op Facebook. 

“Helaas is de gezondheidssituatie in Servië niet verbeterd sinds we jullie voor de laatste keer gesproken hebben", schrijft de organisatie van het EXIT Festival op Facebook. “Jullie gezondheid en veiligheid komt op de eerste plaats en daarom zal de twintigste editie van het EXIT Festival dit jaar niet plaatsvinden van 13 tot 16 augustus in het Petrovaradin Fortress.”

Deze maand nog zal het Servische festival nieuwe data voor volgend jaar aankondigen. “Maar het herplannen van de festivaldata is een enorm en omvangrijk werkje dat veel tijd in beslag neemt. Daarom vragen we geduld. Informatie over terugbetaling voor wie z'n ticket niet wil behouden voor de volgende editie komt er binnenkort aan." 

Lees ook:

Groot Servisch dancefestival, waar ook veel Belgen heen trekken, gaat toch door deze zomer. Virologen ongerust: “Dit is geen goed idee” (+)

Geen festival, maar Rock Werchter opent zomerbar met live optredens van Selah Sue en Bazart
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Jan vanderwallen

    Er zijn dan toch nog landen waar gezondheid primeert op economische belangen.